Sevgili BAL ailem,
Ben bir çılgınlık yaptım ve çocukluk hayallerimden birinin peşinden gittim.
Reklamcılık kariyerimi noktaladım. Bir aşçılık okuluna gittim.
Yok, yok hayalim aşçı olmak değildi. :) Sadece günün birinde kendi restaurantımı açabilmekti.
Nerdeyse 14 yılın ardından güvenli sulardan ayrılıp yepyeni bir serüvene
başlamış oldum böylece.
Yaklaşık 2 ay önce Şişhane ile Tünel arasinda bir yerde kendi restaurantımı açtım.
Menümüzün çok başarılı ve iddiali olduğunu söyleyebilirim. Burada ekmekten,
soslara kadar her şeyi kendimiz üretiyoruz. Dry aged ve wet aged olmak üzere
özel işlemlerden geçmis etlerimiz kömür ızgarada Arjantin stili ile pişiriliyor.
T Bone Steak, Rib Eye, NY Steak´in yanı sıra Cafe De Paris soslu bonfile ya da
risotto yatağında bonfile spesiyallerimiz arasında. Kırmızı et yemeyenler için
Somon ızgara ya da tavuk alternatiflerimiz de var. İncecik hamurlu, bol
malzemeli İtalyan pizzalarımız, her yerde kolaylıkla bulamayacağınız soslarla
hazırlanmış makarnalarımız, risottolarımızın yanı sıra lezzetli salatalarımız ve
keyifli tatlılarımız da bulunuyor. Sabah 9 civarı açılan a´pera gece 2´ye kadar
hizmet veriyor. Şarap menümüzde yerli şarapların yanı sıra Arjantin, İtalya ve
Californiya üzümlerinden üretilmiş ithal ürünler bulunuyor.
Sizleri de a´pera´da görmekten büyük mutluluk duyacağım.
Adresimiz: Asmalı Mescit Mah. Nergis Sk. No:8/1 Beyoğlu
Telefonumuz: 0212 244 45 08
Facebook´taki sayfamızın linkinden de mekanın fotoğraflarını görebilirsiniz.
Yakında profesyonel kamera ile çekilmis fotoğraflarını da ekleyeceğiz. :)
Sevgiler,
Burcu´90
Sevgili kardeşimizin güzel kahkahalarını duymak ve nefis yemeklerinden tatmak için haydi ilk fırsatta A'PERA'ya.....